1 kommentar(er)

2022.03.01 Skrevet af Karl Nøhr Sørensen
Om bord på Aarhus Søfarts Museum samler vi kun på venner, fordi fjender kan kun bruges til at slås med, og det kommer der ikke noget godt ud af. Heldigvis har museet mange venner. Disse gode venner siger alle sammen det samme: " Det er primitivt, det I har gang i her. Indholdet af AARHUS SØFARTS MUSEUMs containerterminal er fantastisk og et besøg værd".
Vi kvitterer altid med at udnævne vore gæster som Ambassadører for AARHUS SØFARTS MUSEUM, med ret til at prale af, at man har besøgt museet. :-)
7 kommentar(er)

Send en hilsen til Aarhus Søfarts Museum

2022.10.13 Skrevet af Christian Andersen
Der er lys i horisonten for det lille, fine museum. Og når i kommer i gang i “sovesiloen” kan jeg hilse jer fra kranerne ovre på terminalen.
God vind i fremtiden,
2022.08.19 Skrevet af Christian Andersen
Et så godt som livslangt forhold til Aarhus Havn, lige fra ture på havnen med farmand, Mejlgadedreng, og til de seneste 35 års ansættelse hos “havnevæsenet” som kran-og alt muligt andet- reparatør, har sat sig så dybt og fast som noget kan. Og således også jeres fine museum. God vind, må museet leve længe!
2018.07.24 Skrevet af Solvejg Cramer
Tak til hver og een, som på den ene eller anden facon har bidraget til Århus Søfarts Museum.
2017.09.25 Skrevet af Lars Konradsen, Mandeklubben Lystrup og Lokalhistorisk Forening
Tak Karl Nøhr Sørensen, for en god rundvisning. Som gammel Aarhus dreng, var det interessant med de fortællinger der kom frem, min ungdom var jeg meget på havnen. Og da jeg kom i lære som blikkenslager og rørlægger, havde jeg også min tid på havnen, for min mester havde alt arbejde på havnen.
Det er ikke usandsynlig du ser mig igen, for jeg vil gerne nær studere noget mere. Jeg håber virkelig i finder noget større og noget der kan bevare de værdifulde effekter i har.
2014.09.20 Skrevet af Bjarne Skov Poulsen
Lige en hilsen med lidt nyt om s/s Gerda Toft,s forlis. En ny rubrik har set dagens lys. Rubrikken hedder, Sidste nyt. www.gerdatoft.dk

Med venlig hilsen.
Bjarne Skov Poulsen.
2014.08.13 Skrevet af Aarhus Søfarts Museum (webmaster)
Hej Lasse
Tak for din interesse for Aarhus Søfarts Museum. Som det fremgår af siden, står vi i øjeblikket uden lokaler. Der er mange kræfter i gang for at finde lokaler og sponsorater, skal du vide. Flere af de muligheder - og en del andre - er forsøgt, men det er rigtig svært.
Følg med her på siden, hvor vi melder os, så snart der er en løsning.
Venlig hilsen
Aarhus Søfarts Museum
2014.08.13 Skrevet af Lasse Enevoldsen
Hej! Det ser spændende ud, vidste ikke at der var/kommer et søfartsmuseum i Århus. Jeg håber at der kunne komme en god portion lokalt forankret historie med i museet? Jeg tænker på: Aarhus Havn gennem tiderne, fiskeriet i bugten, spændende fortællinger fra Aarhus Bugten og måske om livet under vandet her omkring, hvis der er noget særligt at fortælle? Nogle af de emner kunne man nok godt få op at stå uden særligt mange "historiske affekter". Måske ved at tage kontakt til Bymuseet, havbiologerne (de har en båd i nordhavnen), nogle af de gamle fiskere (hvis der er nogen tilbage) og alt sådan noget. Har I overvejet et sponsorat fra Seamens Club f.eks.? Og så er kongehuset og Mærsk jo glade for søen også. Bare lidt inspiration, håber det kan bruges!

Mvh. Lasse