0 kommentar(er)

3 kommentar(er)

Send en hilsen til Aarhus Søfarts Museum

2014.09.20 Skrevet af Bjarne Skov Poulsen
Lige en hilsen med lidt nyt om s/s Gerda Toft,s forlis. En ny rubrik har set dagens lys. Rubrikken hedder, Sidste nyt. www.gerdatoft.dk

Med venlig hilsen.
Bjarne Skov Poulsen.
2014.08.13 Skrevet af Aarhus Søfarts Museum (webmaster)
Hej Lasse
Tak for din interesse for Aarhus Søfarts Museum. Som det fremgår af siden, står vi i øjeblikket uden lokaler. Der er mange kræfter i gang for at finde lokaler og sponsorater, skal du vide. Flere af de muligheder - og en del andre - er forsøgt, men det er rigtig svært.
Følg med her på siden, hvor vi melder os, så snart der er en løsning.
Venlig hilsen
Aarhus Søfarts Museum
2014.08.13 Skrevet af Lasse Enevoldsen
Hej! Det ser spændende ud, vidste ikke at der var/kommer et søfartsmuseum i Århus. Jeg håber at der kunne komme en god portion lokalt forankret historie med i museet? Jeg tænker på: Aarhus Havn gennem tiderne, fiskeriet i bugten, spændende fortællinger fra Aarhus Bugten og måske om livet under vandet her omkring, hvis der er noget særligt at fortælle? Nogle af de emner kunne man nok godt få op at stå uden særligt mange "historiske affekter". Måske ved at tage kontakt til Bymuseet, havbiologerne (de har en båd i nordhavnen), nogle af de gamle fiskere (hvis der er nogen tilbage) og alt sådan noget. Har I overvejet et sponsorat fra Seamens Club f.eks.? Og så er kongehuset og Mærsk jo glade for søen også. Bare lidt inspiration, håber det kan bruges!

Mvh. Lasse